Vårt löfte

Att leka är en mänsklig instinkt. När vi är barn är leken vårt sätt att ha roligt, lära oss nya saker, umgås med andra och vara fysiskt aktiva. Och egentligen gäller samma sak när vi blir äldre - lekfullhet är hemligheten bakom ett långt och lyckligt liv.

Genom våra uppfinningar har vi satt nya globala standarder för hur man leker, och vi försöker skapa världens bästa lösningar för lekplatser och sport- och fitnessanläggningar.

Det här gör vi för att vi vill skapa gladare och hälsosammare samhällen genom att uppmuntra människor över hela världen att leka mer.

Vi gör det på KOMPAN-sättet, där produktutvecklingen bygger på omfattande forskning, involvering av användarna, och nära samarbete med experter genom KOMPAN Play Institute. Efter det skräddarsyr vi rätt produkter för den specifika användaren och kundbehoven. Det gör att vi kan ta fram produkter som motiverar människor i alla åldrar och med olika förmågor att leka mer, vara mer fysiskt aktiva, lära sig mer och vara mer sociala, samtidigt som de har roligt.

Vi kompromissar aldrig med säkerheten, och våra val av material av högsta kvalitet skapar extremt hållbara lösningar som motstår tidens tand och skiftande väderförhållanden. Dessutom vill vi ta fram design som är vacker, både i sig själv och som ett inslag i arkitekturen och naturen runt omkring.

Idag håller den digitala tekniken på att förändra vårt sätt att leva. Det inkluderar varför, hur och var vi leker och är fysiskt aktiva som individer, familjer och samhällen. Vi tar ansvar för att driva den här förändringen precis som vi har gjort hittills, för att fortsätta leda branschen och återuppfinna leken för allas bästa.

 

Nu leker vi!