Träning i Taman Jurong Park

Politiker inspirerar boende i Singapore till en hälsosammare och gladare livsstil.

Utomhus träningsområde i ett bostadsområde vid Yung Ho Road är ett initiativ av en politisk strategi som syftar till att inspirera människor i samhället till att vara mer aktiva. Sport fullmäktige i Singapore ville ha en plats med tillgänglig träning för alla människor, oavsett ålder och träningsnivå.

Området rymmer minst tjugo personer i taget på ett utrymme stort som en tennisbana. Singapore är det tredje befolkningstätaste landet i hela världen, så att maximera utrymmen är viktigt, särskilt när man installerar ett mångsidigt träningsutrymme. Utomhus träningsutrustning erbjuder många olika övningar och oändligt många möjligheter.

Träning för alla

Taman Jurong Park har tre stora KOMPAN Cross System-strukturer, suspension trainer, magnetic balls och pull up bars. Mellan strukturerna hittar man tre nivåer av stepbrädor, träningsbänkar och en cross trainer för konditionsträning.

KOMPAN Cross Systems erbjuder mer än 20 övningar på en struktur och alla har justerbart motstånd för att passa olika träningsnivåer. Och den är väldigt användarvänlig med stora informativa skyltar och en tillhörande App som visar hur du ska göra övningarna. I Appen kan du också få hjälp att skapa ditt eget träningsprogram.

Fysisk

Emotionell

Kompan-fitness-singapore-5.jpg

Kompan-fitness-singapore-4.jpg

Du kan träna cirkelträning, intervallträning och gruppträning, och det bästa är att du kan få många människor att träna samtidigt.

Maverick Saravanamuthu

Personligtränare

Taman Jurong Park Singapore

Singapore, Singapore 610151, Singapore

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section