Street Workout & Gymnastik

Inspirerad av experter - designade för träningsentusiaster 

Street workout och gymnastik blir allt populärare. Träningsformen är särskilt populär bland ungdomar, vilket skapar ett behov av street workoututrustning i skolor, parker och andra offentliga utrymmen.

KOMPANs nya lösningar för Street Workout erbjuder massor med övningar i en enda struktur. Utrustningen kräver inte så mycket utrymme vilket gör att de passar in i områden där optimering av utrymmet är avgörande.

Nya funktioner för användarna

FSW_GripBar.png

Optimalt Grepp

För bästa möjliga grepp är måtten på pull up bars optimerade till 32 mm. Stångens styrka säkerställs genom en konisk utformning och att stången är helt i stål. 

FSW_WidePullUpBar.png

Extra breda Pull Up-Stänger

138 cm breda pull-up stänger utformade för att ge gott om plats för dynamiska övningar och främja övningar i sidled som till exempel typewriter-pull-ups.

Nya lösningar

1. Den ulitmata kroppsviktsstationen

10 olika träningsstationer i en. Det här kombinationspaketet erbjuder en överlägsen upplevelse av street workout- och gymnastik med allt som behövs för att användaren ska kunna släppa loss sin kreativitet.

2. Kompakt kombinationspaket

Sju träningsstationer i en på endast 41 m². Inklusive bänkar med två olika lutningar, parallell bars, push-up bar, ribbstol, Human Flag-stång och pull-up-station.

3. Human Flag vägg

Den ultimata street workout- och gymnastikövningen. Väggarna är utformade för att förbereda för och främja denna imponerande övning som trotsar tyngdlagen.

4. Parallel Bars gånger tre

Genom att lägga till en tredje parallel bar kan två personer göra samma övning mittemot varandra. Stängerna är extra höga för att ge utrymme för dips med sträckta ben och andra explosiva övningar.

NewStreetWorkoutSolutions.png

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section