Styrka


Lättanvänd utrustning med justerbart motstånd Utrustning som du känner igen från inomhusmiljöer Med hållbarhet för utomhusbruk

 

De nya styrketräningsmaskinerna från KOMPAN har ändrat förutsättningarna för träning utomhus. Nu kan man få en lika högkvalitativ träningsupplevelse utomhus, som man känner till från inomhusfaciliteter. De nya maskinerna har samma biomekanik och motståndsteknik som styrketräningsmaskiner inomhus, men med extra funktioner för säkerhet och hållbarhet. Dessutom är de extra användarvänliga. Det bästa med dessa maskiner är att de kan användas av alla. De passar bra för aktiva äldre, atleter och personer som vill vara hälsosamma och må bra. Tack vare de kontrollerade rörelserna och hur snabbt och enkelt det är att välja rätt motstånd är maskinerna säkra, lättanvända och tidsbesparande.

Helkroppsträning med justerbar utrustning

De fem maskinerna och två bänkarna motsvarar de populäraste inomhusmaskinerna och täcker tillsammans alla kroppens stora muskelgrupper. Bröstpress, axelpress, horisontell rodd och latsdrag täcker alla vinklar av att dra och trycka. Benpressen aktiverar alla muskler i nedre delen av kroppen under en enda övning. Genom att lägga till Sit Up Bänken och en bänk för ländryggen, med fokus på magmusklerna, kan man träna hela kroppen.

7 Produkt(er)