Skyltar & tillbehör för träningsutrustning


Varje område för utomhusträning kan fungera som en mötesplats där människor kan träna, slappna av och träffas för en pratstund.

I den här kategorin hittar du skyltar och stoppur - enkla produkter som tillför stort värde till alla användare av utegym. 

 

Anpassningsbar skyltning

Skyltar är ett viktigt sätt att kommunicera relevant och föreskriven information till användarna av privata eller offentliga platser. Några exempel kan vara generell eller praktisk information, instruktioner om hur man använder träningsutrustning, öppet-tider, ideala användar- och åldersgrupper, sponsorer, kontaktinformation osv.

KOMPANs anpassningsbara skyltningskoncept är flexibelt vad gäller användandet av text, bilder och symboler för att förmedla ditt önskade budskap. 

 

Timers – när det är dags för utomhusträning

När man tränar är det värdefullt att ha ett pålitligt sätt att hålla koll på tiden. Tidtagande tillför struktur och mätbarhet till träningspass vilket är högst motiverande, men det främjar även ständig förbättring av träningen och därmed att man når sina mål.

En Multi Timer är ovärderlig för all intervallträning. Vid sådan måste man noggrant kontrollera varaktigheten för varje aktivitets- och viloperiod. Utan ett stoppur är det svårt att veta när man ska påbörja och avsluta övningar.

Alla KOMPANs skyltar och tillbehör är gjorda för att passa in med designen på vår träningsutrustning.

 

 

5 Produkt(er)