KOMPAN UTOMHUSTRÄNING

FÖR ALLA ANVÄNDARE, ALLA SYFTEN, OCH ALLA PLATSER

Över hela världen söker folk sig utomhus för att vara aktiva. Vi har särskilt sett en ökning i utomhusträning de senaste åren. Detta har medfört att städer, kommuner, idrottsföreningar, bostadsföreningar osv. bygger sport- och träningsområden för dess invånare och medlemmar.

FÖR ALLA ANVÄNDARE OCH SYFTEN

Gym som vill ge sina medlemmar möjligheten att använda träningsutrustning utomhus medan de får ett utmanande träningspass. Idrottsföreningar som vill att deras medlemmar ska ha en motiverande hinderbana som alternativ. Kommuner som vill göra utomhusträning tillgängligt för alla i området. Städer som vill göra multisportarenor tillgängliga för barn, tonåringar och vuxna utomhus. Äldreboenden som vill att deras boende ska vara aktiva och ha en aktiv livsstil. 

För att säkerställa att barn utvecklas utvecklar vi lekplatsutrustning som förbättrar fysiska, kognitiva, kreativa och social-emotionella färdigheter, vilket i sin tur utvecklar viktiga livsfärdigheter hos barn och etablerar vänskap. För vuxna är vår utomhusträningsutrustning gradvis utmanande och väldigt hållbar. På så sätt får alla användare, oavsett hur vältränade de är till att börja med, ett utmanande träningspass. Att göra samhällen lyckligare och hälsosammare finns i vårt DNA.

FÖR ALLA PLATSER

Finns i flera olika designer och material. För att matcha naturen eller för att föra naturen in i en stadsmiljö kan du få hinderbanor och street workout i Robiniaträ. 

Skapad för utomhusbruk. KOMPAN har byggt och skapat aktivitetsområden utomhus i över 50 år. Vi använder de bästa materialen för att säkerställa att våra lösningar kommer vara beständiga i hårt väder och i många årtionden framöver. 

KOMPAN UTOMHUSTRÄNING

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.