Shangri-La Hotel Singapore

Lyxhotellens sätt att locka till sig familjer

Det kanske inte är KOMPAN-lekplatsen närmast ekvatorn, men det är verkligen KOMPAN-lekplatsen i ett av världens mest befolkade land. Inbäddad i det lyxiga Shangri-La Hotel i Singapore och omgivet av frodig grönska så är detta piratskepp en magnet för resande familjer med barn.

Piratskeppet tillåter barn att uppleva glädjen att leka och förbränna energi utomhus i en del av världen där utrymme för utomhuslek är begränsad. Föräldrar kan koppla av och njuta av sin vistelse på Shangri-La Hotel medan barnen leker i ett säkert, övervakat område. I Danmark och Tjeckien där skeppen är konstruerade och byggda, är befolkningstätheten 134 personer per kvadratkilometer - i Singapore är det 7 804, så utrymme och utomhuslek är värdefullt.

Redo för de sju haven

Robinia piratskepp i trä är byggt av moduler, som alla skepp och slott är, vilket möjliggör variation i storlek och design. Det är inte bara ett skepp man kan föreställa sig att segla iväg med, det kan också anpassas. Sätt en ränna eller en rutsch på skeppet och du är snart nere på ruta ett efter alla klätterupplevelser - redo att börja om igen.

 

Fysisk

Emotionell

Kognitiv

Kreativ

Shangri-la_slide_lito.jpg

Shangri-la_close_lito.jpg

Det är som ett riktigt piratskepp – jag ger det fem poäng av fem.

Charlotte

Lekfullt barn

Shangri-La Hotel

Central Area, Singapore 258350, Singapore