NYTT SORTIMENT FÖR SMÅBARN OCH FÖRSKOLEBARN SOM GER MAXIMALT LEKVÄRDE

KOMPAN siktar mot att maximera fördelarna för våra minsta medborgare med ett nytt produktsortiment

All forskning visar att de första levnadsåren är avgörande och vi lägger grunden till resten av våra liv. Därför är det bästa vi kan göra för våra barn att stödja deras utveckling. KOMPAN vill bidra till det genom att erbjuda vårt nya sortiment av lekutrustning för samhällets minsta medborgare: MOMENTS Mini. Vad har det här nya sortimentet att erbjuda?

New-Toddler-and-preschool-1.jpg

Åldersspecifika lekstrukturer Moments Mini-portföljen är uppdelad i två åldersgrupper: småbarn och förskolebarn. Enligt dr. Justin Markussen från KOMPAN Play Institute är åldersspecifika lekalternativ särskilt viktiga i den tidiga barndomen: – Småbarn och förskolebarn utvecklas med förbluffande hastighet. Vi har använt våra insikter i barnens utveckling för att utforma strukturer som är mycket lämpliga för barn i olika utvecklingsstadier. Behoven hos en tvååring skiljer sig mycket från behoven hos en femåring, avslutar han.

Lekpaneler för lärande

För att kunna åldersanpassa storleken och nivån har Mini-sortimentet en rad nya lekpaneler för lärande. Panelerna stöder ett antal färdigheter och kompetenser, till exempel fin- och grovmotorik, kroppskoordination, kognitiv utveckling och social emotionell utveckling. – Under Minis omfattande designprocess observerade vi upprepade gånger att intelligent designade paneler lär barnen mycket, samtidigt som de är väldigt roliga för användaren, säger Cathrine Lüttge, designer för Moments Mini.

new-Toddler-and-preschool-2.jpg

Helt anpassningsbara och marknadsledande kvalitet

Moments Mini tar anpassningen till helt nya nivåer. Kunden kan välja mellan ett antal alternativ inklusive rutschbanor, lekpaneler, stolpmaterial och mycket annat. Skaffa en lekstruktur som passar användarbehoven perfekt.

Alla dessa innovationer har naturligtvis stöd av KOMPANs ledande garantier och över 40 års erfarenhet. Moments Mini är bara ännu ett exempel på att KOMPAN är världsledande när det gäller att främja barnens utveckling genom lek.

New-Toddler-and-preschool-3.jpg