Nya Piratskepp & Slott konstruktioner

SJÖRÖVARE OCH PIRATER SE HIT!

Om er lekplats behöver ses över och det växer havstulpaner på fjädergungorna, kan ni spana in de här fantastiska nya skeppen från KOMPAN. Skeppen är byggda på en stabil struktur och försedda med äventyrliga aktiviteter både över och under däck. Här finns allt som behövs för att barnen ska kunna skapa sina egna äventyr på de sju haven. Under däck finns ett antal aktiviteter åtkomliga främst för yngre användare. Dessa bygger på Stay and Develop-faktorerna och sysselsätter barn som förvisats under däck – eller vill leta skatter under havsytan eller i lastutrymmet. Ovan däck kan dina små sjörövare svinga sig från däck med vår spännande åkbana, eller klättra i repen för att komma till den mer än 6 meter långa stålrutschbanan.

Med allt som finns att utforska och prova på kan barnen uppleva massor av äventyr på de sju haven! Du kan förvänta dig att dina små pirater använder hela sin förhandlingsförmåga när de vill stanna och leka några minuter till. Och vem vet, kanske alla vuxna landkrabbor också låter sig svepas med i vågorna av lekglädje till sjöss. Utrustningen är byggd av återvunnet OCH återvinningsbart material som är tåligt och underhållsfritt. Därmed blir dina äventyr till sjöss både säkra och pålitliga – och skeppen ser fantastiska ut under många år framöver.

GÖR TORNEN REDO! ALLE MAN TILL BRÖSTVÄRNEN!

I ett KOMPAN-slott går det ingen nöd på någon – varken sköna damer eller andra! Gör dig redo för spännande äventyr som duger för både kungar och drottningar! Slotten är fullpackade med lekglädje på alla nivåer och i alla skrymslen och vrår! Utforska källargångarna, fängelsecellerna och grottorna på nedervåningen – eller kläng på bröstvärnen för att försvara slottet från draken. Klättra i det jättelika spindelnätet i grottan under det stora slottet, eller anmäl dig till vakttjänst och patrullera bröstvärnen på utkik efter Robin Hood och hans rövarband. I källaren finns massor av aktiviteter uppbyggda kring vårt Stay and Develop-koncept – anpassade och konfigurerade för alla slags rollspel och nöjen. Från bröstvärnen kan du susa fram över vallgraven med allt från en rutschbana till vår superroliga Track-Ride.

Lika viktigt är att vi har ett komplett utbud av nät och klätteraktiviteter redo för dig som gör att du kan klättra upp för slottsmurarna medan du smyger dig in i slottet för att träffa trollkarlen och lägga beslag på hans formel för att tillverka guld! Från minsta grindstuga till största borg passar KOMPAN-slotten för alla platser och åldersgrupper och ger otaliga timmar med sagolika lekar och äventyr. Samtidigt kan du vara säker på att de underhållsfria produkterna av återvunna OCH återvinningsbara material håller ditt KOMPAN-slott säkert, tillförlitligt och i skick som nytt under många år framöver.

Related News