Nya och innovativa Robinia designlösningar

KOMPAN, en av världens ledande leverantörer av lekplatsutrustning har under de senaste fem åren sett ett ökat behov och intresse av Robinia produkter. 

2017 kommer flera stora nyheter att lanseras i Robinia sortimentet, så som Slott & Skepp och Robinia nya Sand- och vattenlek. Bli inspirerad här.

Slotten

Robiniaslotten ger parken en speciell och kunglig ”touch”. Med sin arkitektur ger det utrymme för prins och prinsesslekar och kanske också för kund och drottning lekar. Med dess storlek möjliggör Robiniaslotten att många olika åldrar kan leka tillsammans och bjuda in hela familjen till en kunglig lekdag.

Press-release---Castle.jpg

Skepp

Robinia skeppen blir en flotta och motiverar till oslagbara och fantasifulla lekar. Från jollen till den stora skonaren – dessa fartyg är utformade för segellekar som kan ta dig vart du vill....

Robinia-news---thumbnail.jpg

Robinia Sand- & vattenlek

Barn älskar att leka med sand och vatten. Dessa två högt taktila ingredienser är bra arbetsmaterial för det unga kreativa sinnet, och bidrar till barnens tidiga lärande, experiment och förståelse av världen.

 

När de leker med sand och vatten utvecklar barnen sina motoriska färdigheter, de lär sig att interagera i grupper och deras koncentrationsförmåga växer. Kort sagt, sand och vatten lek är bra för barnens utveckling.

Press-release-castle-1.jpg