Ny armcykel

Effektiv överkroppsträning med nya armcykeln som kan användas sittandes, ståendes eller i rullstol.

Den nya armcykeln från KOMPAN ingår i nya serien med utomhusträningscyklar. Den har samma teknik som KOMPANs city- och sportcykeln och syftet är att skapar effektivare och roligare motionsträning som motiverar till aktivitet. Hur som helst, istället för att benen aktiveras så aktiverar armcykeln överkroppen.

Se videon och lär dig mer om nya armcykeln.

Inkluderande design

Rullstolsburna kan få plats på ena sidan och på den andra sidan kan man använda cykeln sittandes. Det blir perfekt träning för armarna för personer som har mindre benstyrka. Alla musklerna på överkroppen aktiveras. Användarna kan växla mellan att trycka eller dra eftersom motståndet frungerar åt båda hållen. I rehabiliteringssyfte kan bade svaga och äldre människor öka sin arm-, och axelstyrka.

Armcykeln kan också växla och vara ett värdefullt alternativ för personer som normalt tränar underkroppen. Det anpassningsbara motståndet gör att motståndet ökar automatiskt och blir en utmaning, även för den mest vältränade personen. Det automatiska motståndet justeras manuellt eller med gratisappen KOMPAN Cardio som kopplas in via Bluetooth.  

Klicka här och läs mer om nyheten inom vårt sortiment KOMPAN Utomhusträningscyklar.

3 sätt att använda armcykeln på

WheelchairArmBike.png

Från rullstol

Den lutande ramkonstruktionen gör det enkelt att komma nära med en rullstol. Det justerbara motståndet gör att en svagare person kan använda cykeln samtidigt som det finns möjlighet att justera upp motståndet om det behövs.  

SeatedArmBike.png

Sittande

Ergonomisk sits som är utformad för att passa både korta och långa träningspass. Den långa och vinklade sitsdesignen passar olika långa personer - du kan lätt flytta dig framåt och bakåt på sitsen beroende på din storlek.

StandingArmBike.png

Stående

Den stående postitionen är perfekt för högintensiv intervallträning. Alla muskler aktiveras i hög hastighet när det justerbara motståndet ger arbetsbelastning som utmanar även de starkaste individerna.