Normanby Hall lekplats

En lekplats skräddarsydd för att hedra arvet lockar fler besökare

KOMPAN-lekplatsen passar perfekt in i omgivningarna i Normanby Hall Country Park. Och det måste den också, för att Normanby Hall är listad som ett kulturarv. Normanby Hall är en fin Regency Mansion i North Lincolnshire som ägs av Sheffield-familjen, tidigare Dukes of Buckingham, och de ursprungliga ägarna till Buckingham Palace.

Idag förvaltas hallen av kommunfullmäktige och är ett populärt utflyktsmål för både lokalbefolkningen och turisterna. Kommunfullmäktige hade en önskan att göra parken attraktiv för familjer att besöka och komma tillbaka till. På senare tid har antalet besökare tredubblats, och anledningen till att man lyckats är lekplatsen från KOMPAN. 

Lekplatsen anpassad efter stadens historia

För att följa riktlinjerna för historien bakom samhället Normanby fick KOMPAN designers arbeta hårt för att hålla sig inom ramen vad gäller färg, höjd och storlek på Normanbys temalekplats

Lekplatsen har ett brett utbud av lekutrustning för att kunna erbjuda lekaktiviteter för alla åldrar och för många barn samtidigt. Spänning får du i  Mega Deck  tornet eller i den snabba linbanan, och sociala lekar passar i Corocord Performer Dome, som kan rymma upp till 52 lekande barn samtidigt.

Fysisk

Emotionell

Kognitiv

Kreativ

NormanbyHall_Tower.jpg

NormanbyHall_Spinner.jpg

KOMPAN var kreativa. De lyssnade på vad vi ville göra, gjorde förslag och ingenting var besvärligt.

Sandra Simmons

Head of Participation & Achievement

North Lincolnshire Council

Normanby Hall

North Lincolnshire, Normanby DN15 9HU, England

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section