Nya ELEMENTS™ - Laddad med lek

Nya ELEMENTS™ handlar om att aktivera barnen så att de kan utveckla viktiga färdigheter för livet genom fysiska lekar. Responsiv lek och lekar som ”kittlar i magen” är den bästa motivationen till fysiska lekar. Nya ELEMENTS™ är fullpackat med lekaktiviteter som ger barnen just detta!

Nya ELEMENTS™-serien är uppdelad i tre åldersgrupper där varje grupp skapar en lekvärld full av åldersanpassade lekaktiviteter. TOTS (1–4), GROW (2–6) och GO (6–12).

Nya ELEMENTS™ TOTS och GROW innehåller responsiva, smidiga och utforskande leklösningar som skapar en säker, aktiv och stöttande lekvärld. Aktiviteterna uppmuntrar varsamt barnen att bredda sina horisonter, vara aktiva och utveckla nya färdigheter under leken.

Förutom att aktivera barnen är ELEMENTS™ GO utformat för att släppa barnens kreativitet och innovativa tänkande fritt genom något som vi kallar Play360. Seriens böjda paneler gör det möjligt att klättra på utsidan av strukturen, samtidigt som det finns utrymme för lugnare lekar på insidan.

 

Lek för alla

Nya ELEMENTS™ erbjuder lek för alla färdigheter. De många aktiviteterna på marknivå gör att alla kan använda lekstrukturen under många olika lekaktiviteter. Ramplösningarna gör att barn som sitter i rullstol kan få tillgång till lekstrukturen och leka tillsammans med sina vänner. Den extra bredden på ramperna gör att en vårdnadshavare kan följa med barnet.

Design för WOW-känsla

Nya ELEMENTS™ utgör ett estetiskt uttryck till omgivningen. De organiska formerna, de ljusa färgerna och den öppna utformningen skickar en varm, men otraditionell inbjudan till lek som lockar barn långväga ifrån.

Klicka och välj din åldersgrupp

1-4.png

Nya ELEMENTS™ TOTS stimulerar fysisk aktivitet hos de minsta barnen. Lekmoment som rör sig och kittlar i magen får barnen att utforska omvärlden, vara aktiva och få viktiga livskunskaper.

Lär dig mer

2-6.png

Nya ELEMENTS™ GROW erbjuder smidig och studsande lek. GROW serien är bäst för studslek och erbjuder stor variation av studsande aktiviteter - en rolig och älskad aktivitet.

Lär dig mer

6-12.png

Nya ELEMENTS™ GO är den naturliga lek och aktivitetsstartaren för skolbarn. Säker och utmanande lek gör att barnen vill leka och vara fysiskt aktiva i timmar. Och de vill komma tillbaka!

Lär dig mer

Lek på ditt sätt

Nya ELEMENTS™ bygger på ett verkligt flexibelt leksystem som ger en hög grad av anpassning och flexibilitet.

Det intelligenta ELEMENTS™-leksystemet gör att du kan lägga till, ta bort och ändra lekaktiviteter, material, byggalternativ och färgteman så att det passar din miljö och dina idéer.

Vill du veta mer? ta en titt på videon.

 

 

Testat och godkänt lekvärde

De verkliga experterna på lek är barnen själva. Precis som alltid har KOMPAN Play Institute testat lekfunktionerna hos nya ELEMENTS™ tillsammans med barn.

Ta en titt på videon och lär dig mer om våra test tillsammans med barn.

 

”Spänning och lekar med kittlingar i magen  motiverar till fysiska lekar. Nya ELEMENTS™ är utformat för att ge barnen just detta, samtidigt som de är aktiva i spännande och responsiva lekaktiviteter – från de yngsta till de äldsta.”

Jeanette Fich Jespersen

Chef på KOMPAN Play Institute

Byggd för att hålla

Nya ELEMENTS™-serien är uteslutande konstruerad med material som är mycket hållbart och tåligt mot skadegörelse. Detta gör att lekplatsen håller länge och ser bra ut under hela sin livslängd.

Alla stolpar är galvaniserade och pulverlackerade, vilket gör dem mycket motståndskraftiga mot korrosion.

Panelerna och taken har fått maximal UV-stabilisering för att vara beständiga mot blekning i solen.

Plattformsdäcken är tillverkade av 18 mm tjockt högtryckslaminat med stöd av en aluminiumram, vilket gör dem mycket slitstarka.

Repen är stålförstärkta och mycket tåliga mot skadegörelse. Dessutom är de omöjliga att nöta ut. Serien erbjuder dessutom en 10-årig reservdelsgaranti.

 

BEHÖVER NI RÅDGIVNING?

Vi har mer än 45 års erfarenhet av olika utemiljöer och vill gärna hjälpa dig med ditt projekt

Kontakt formulär - inget ämne
1 Left Section
2 Right section

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section