New ELEMENTS GROW - Lek för att växa

ELEMENTS™ GROW är fullpackad med lekaktiviteter som syftar till att öka förskolebarnens fysiska aktivitetsnivå och deras förtroende för sina egna motoriska färdigheter.

GROW-serien är den första lekserien som erbjuder studslekar i en lekstruktur med stolpar och plattformar. Studsande gummimembran i olika kombinationer och studsnivåer ger en extra nivå för rolig och fysisk utveckling.

 

En väl avvägd blandning av fysisk, kognitiv och social lek

Nya ELEMENTS™ GROW är en stöttande lekvärld som ger 360 ͦ-utveckling av barnens vitala förmågor. GROW-världen har plats för både lugnare lekar där de kognitiva, kreativa och sociala färdigheterna stimuleras, och för fysiska och studsande lekar där barnets förtroende för de egna motoriska färdigheterna ökar.

 

Lekfunktioner hos nya ELEMENTS GROW

Studsa, studsa, studsa...

Bouncing-bridge.jpg

Nya Elements Grow tillför en rad stimulerande nya rörelser till  klätterleken med sina studsande aktiviteter. Att studsa stimulerar musklerna och de motoriska färdigheterna. Och barnen älskar det! Antingen själva eller med en vän.

Lek på insidan och utsidan

Panels.jpg

De böjda multipanelerna ger möjlighet till 360 ͦ-lek. En unik känsla av plats för lugna stunder på insidan och mer utmanande klätterupplevelser på utsidan. Hålen utgör fotsteg och handtag under klättring och uppmuntrar till sociala lekar genom panelerna
 

Klättra och glid

Climb-and-glide.jpg

Den nya gummiklätterstången är ett roligt nytt sätt att klättra. Gummimembranet rör sig något när barnen klättrar i det och ger mjuk muskelstimulering.
.

3D-klätternät

3dNet.png

3D-klätternätet erbjuder ett helt nytt sätt att klättra för de yngsta. I stället för att gå uppåt används det här nätet för horisontell klättring och sociala och dramatiska lekar.

Lek för att växa i alla miljöer

Grow-two-solutions-in-center.jpg

Ett färgtema för varje miljö

Nya ELEMENTS™ GROW finns i 3 inbjudande färgteman med ljusa och starka färger. Den tydliga designen ger en ny ELEMENTS™ GROW-lekplats ett glatt, varmt och inbjudande utseende som tilltalar yngre barn.

Du kan välja din nya lekplats med färgtemat KLASSISK, BLOSSOM eller NATUR. Varje färgtema är noggrant utformat för att förbättra sina omgivningar – antingen genom att smälta in naturligt eller genom att tillföra något nytt till miljön. Ta till exempel NATUR – det här färgtemat kan förstärka en naturlig miljö med sina jordnära färger och organiska former, eller bidra till att skapa ett naturligt utseende i stadsmiljö. Eller så kan du välja temat BLOSSOM för att ge lekplatsen ett lekfullt utseende som skänker värme och glädje åt omgivningarna. Slutligen kan du välja KLASSISK och låta lekplatsen bli en klassisk designikon som förbättrar sin omgivning och tilltalar de allra flesta.

 

Colour-theme-GROW.jpg

Ökat förtroende för de egna motoriska färdigheterna är avgörande för barnets självförtroende och förmåga att interagera och leka med vänner. Nya ELEMENTS™ GROW skapar en värld av fysiska och kognitiva upptäckter genom lek som ökar deras förtroende för de egna motoriska färdigheterna.   

Jeanette Fich Jespersen

Chef på KOMPAN Play Institute

BEHÖVER NI RÅDGIVNING?

Vi har mer än 45 års erfarenhet av olika utemiljöer och vill gärna hjälpa dig med ditt projekt.

Kontakt formulär - inget ämne
1 Left Section
2 Right section

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section