SPELA BOLL, HA ROLIGT OCH VAR AKTIV PÅ VÅRA NYA MUGA MULTIARENOR

KOMPANs MUGA Multiarenor är framtagna för att ge plats åt populära sporter som fotboll, basket, landhockey, volleyboll, tennis, badminton och handboll, även när det är ont om utrymme.

Som den är eller med 40000 olika designval!

Flexibel design för att kunna passa in i olika miljöer och kan anpassas beroende på vad du vill uppnå. Den nya MUGA har en unik design som smälter in i alla miljöer. Systemet har en konfigurator som kan ändra storlek, stil, lekvärde, välja material och tillgänglighet på 40000 olika sätt. 

Låt oss börja bygga tillsammans!

AKTIVITETER SOM INSPIRERAR

Bollsporter har genom tiderna fascinerat många människor, och fascinationen bara fortsätter. Vissa följer sporten från åskådarplats, medan många unga och gamla också är aktiva själva. Med tillgång till rätt utrustning och omgivningar kan människor vara aktiva, ha roligt och låtsas att de spelar på Wembley eller i Madison Square Garden.

MUGA multiarenor är mer än bara sport. Alla aktiviteterna är lagsporter, vilket innebär att stor vikt läggs vid den sociala delen. Oavsett om MUGA placeras i den kommunala parken, i centrum, vid en lokal skola eller vid en idrottsklubb, blir den automatiskt en attraktion där människor kan hålla till och vara aktiva.

DESIGNFÖRDELAR

MUGAQuality.png

KVALITÉ OCH MATERIAL

Varmförzinkad stålkonstruktion med livstidsgaranti kombinerat med hållbara och underhållsfria designpaneler. Testad och certifierad enligt säkerhetsstandard EN 15312.

RealGoals.png

RIKTIGA MÅL

Riktig lek kräver riktiga mål. De fem olika målvarianterna håller sport-specifika krav.

FlatInside.png

HELT SLÄT INSIDA

Stolpar och paneler konstruerade för att kunna erbjuda en helt slät insida som ger bättre och säkrare lekupplevelse.  

Lär dig mer om MUGA Multiarenor

Lämna e-mail och telefonnummer så kontaktar vår säljrepresentant dig för att prata om dina framtida projekt.

Forskning visar

85 % LEKER OCH SPELAR SPORADISKT 

Människor i alla åldrar älskar att idrotta och spela, men idag är detta något som inte bara sker på traditionellt sätt i klubbar.

2006 genomförde FIFA en undersökning för att räkna det totala antalet fotbollsspelare. I deras “Big Count” – rapport uppskattades att 265 miljoner människor spelar fotboll. Av dessa var 226 miljoner oregistrerade spelare som spelar då och då för nöjes skull. Dessa människor är tillsammans med utövare av andra bollsporter potentiella användare av en tillgänglig MUGA Multiarena.

Att spela för nöjes skull när du vill är populärt. Men detta ställer krav på anläggningarnas tillgänglighet. De måste vara tillgängliga hela tiden och finnas på bekvämt avstånd från de potentiella användarna.

På grund av flexibiliteten är en MUGA en idealisk lösning som erbjuder många sporter samtidigt. På så sätt skapas utrmme för alla typer av användare.

Se demonstrationen av KOMPAN MUGA konceptet

FÅ INSPIRATION BLAND VÅRA STANDARDPRODUKTER