Lär dig mer

Vi förverkligar fantasier till lekskulpturer

Idén

Idén

Tillsammans tar vi fram det perfekta konceptet efter din idé. En skola kanske vill ha en uggla som en symbol för visdom.
Skiss

Skiss

Efter att ha studerat det godkända konceptet så skissar vi upp ett förslag som du kan fundera kring, sedan skapar vi den slutliga designen.
Lekvärde

Lekvärde

När skissen är färdig lägger vi till våra bästa lekfunktioner. Och slutligen säkerställer våra utvecklare att skulpturen är säker för barnen.

Lekskulptur

Vi installerar lekskulpturen och ser till att den är funktionell och rolig för barnen i många år framöver.

Varelser

Roar ... Hoppa rätt in i ett djungeläventyr med dinosaurier, utforska världen under havsytan med valen eller samla mod för en mörk natt i skogen med ugglan. Varelser är något som verkligen triggar igång fantasin och ger barnen en spännande lek-resa.

Varelser
Laddad med lek

Laddad med lek

Vi har i ett halvt sekel utvecklat och förfinat lekutrustning för att attrahera och utveckla dagens barn och få dem att vilja leka i timmar. Alla Robinia lekskulpturer som tillverkas är fullpackade med våra bästa lekfunktioner för att säkerställa att leken är just så rolig på insidan som lekskulpturerna är på utsidan.

Fordon

En bil, ett tåg, en lastbil eller kanske ett flygplan. Ingenting får barnen att vilja leka så mycket som ett fordon. För de äldre barnen är skulpturerna coola lekmagneter och för de mindre barnen en plats för temalekar med lekprodukter som visualiserar välkända miljöer och saker. 

Fordon

Handgjorda som fina möbler

Lekskulpturerna är handgjorda av hängivna hantverkare som är mästare i att förvandla trä till konst. Genom deras passion och expertis så har din skulptur samma finish som fina handgjorda möbler. Och varför? Eftersom vi är dedikerade till att skapa god design och att ge barn den bästa möjliga lekutrustningen.

Speciella landmärken

Lekskulpturens unika designuttryck ger dig möjligheten att skapa och berätta din historia på ett lekfullt och omvälvande sätt. Den historieberättande designen förenar människor och samhällen, vilket gör lekskulpturen till en glädjande mittpunkt för alla.

Naturens mest hållbara material

Robiniaträ är ett av de mest hållbara trämaterialen som finns tillgängliga. Den tål flitig användning och kan till och med klara det tuffaste testet - att vara utomhus i alla väderförhållanden. Den här Robinia lekplatsen är helt felfri efter att ha blivit översvämmad under vintern och helt uttorkad under sommaren. 

Robiniaträ är grönt

Robiniaträ är grönt

Ett Robinia-träd förvandlar koldioxid till syre och pumpar tillbaka kväve i marken och hjälper grödor runt trädet. Som byggnadsmaterial har den en lång livslängd på grund av sin höga nivå av naturliga konserveringsmedel.

Våra Robinia-leveranser kommer från plantager i Europa och från naturliga skogar som är under ansvarsfull och hållbar skogsförvaltning. Vi kan också leverera FSC® certifierat Robinia trä. Pigmentet som vi använder för olika färger är vattenbaserat och klarar alla tester från tredje part (REACH, CPSIA och EN71-3) avseende oönskade ämnen.