Robinia Byn


Skapa din egen Robinia lekby och bjud in barn i alla åldrar

I Robiniabyn finns alla möjliga sorters hus, torn och affärer - alla i stilrent trä. Barnen bestämmer själva vilka som bor i de olika byggnaderna - är det en häxa som bor i spindelhuset och vad säljs i skogsaffären? Variationen och utformningen av de olika strukturerna uppmanar till social lek och rollek, oavsett hur många byggnader som finns i just din Robiniaby.

KOMPANs Organic Robinia-sortiment innehåller massor av produkter och lekupplevelser. I sortimentet finns produkter för barn i alla åldrar, med allt från rymliga lekhus för ettåringar till roliga lekställningar för de äldsta. Ställningar i robiniaträ ger även ett diskret och naturligt utseende till lekplatsen. Oavsett om du vill att lekplatsen ska sticka ut eller smälta in kan robiniaträ vara svaret. Robinia kan antingen föra in lite natur till ett tätbebyggt område, eller förbättra och smälta in i en förort eller ett naturområde. Vem älskar inte ett naturligt utseende?

 

38 Produkt(er)

Hur kan man utvidga sin lekby med fler populära lekaktiviteter?

Om man vill lägga till fler aktiviteter för byborna i Robiniabyn kan vi föreslå några komplement som många av våra kunder har uppskattat. Dessa inkluderar framförallt gungställningar i trä och klätterställningar i trä.  


Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.