Natur Expeditioner


Djungellek med en urban design

KOMPANs serie Expedition för in djungeln i stadsmiljöer. Serien kombinerar djungelkul med stadens moderna design. Den består av runda former i en vacker kombination av tall och stål.

En perfekt harmoni av olika element som förskönar vilken urban lekplats som helst.

Populära produkter


16 Produkt(er)

Åsnan

NAT101
Åsnan-fjädergungan ger en sittande gungupplevelse med handtag som kan öka eller minska den gungande rörelsen.
Details

Elefant-fjädergungan har en bred sits med två ryggstöd och två fotstöd och handtag, vilket gör det möjligt för två barn att sitta mittemot varandra och gunga.
Details

Gungbrädan är en klassisk lekutrustning som tränar orsak och verkan genom att barnet ser sina rörelser upprepas. De gungande rörelserna som kräver att deltagarna samarbetar är ett utmärkt sätt att utveckla förhandlingsförmågan. Gummidämparen fungerar som en säkerhetsbroms om ett av barnen...
Details

Rodeo

NAT104
Den här gungbrädan rör sig med mjuka vippande rörelser för en klassisk gungupplevelse. Det samarbete som behövs och den gungande rörelsen utvecklar barnens empati, samarbetsförmåga, rumsuppfattning och balans.
Details

Hängbro

NAT503
De äldre småbarnen kan förbättra sin balans på denna mycket utmanande vingliga bro. Handtagen är försedda med flyttbara gummigrepp.
Details

Guldmina

NAT504
Den här lekstrukturen i flera nivåer stimulerar rumsuppfattningen och hjälper små barn att utveckla sin förståelse för matematik och avstånd.
Details

Träkoja

NAT505
Kombinationen av klätterrep på den övre nivån stöttar utvecklingen av rumsuppfattningen genom att låta även de minsta klättra och hoppa.Kombinationen av klätterrep på den övre nivån stöttar utvecklingen av rumsuppfattningen genom att låta även de minsta klättra
Details

Trädslottet är en plats för temalek med en rutschbana och en vinglig bro som leder till slottets övre nivå. Ett fantasifullt lekhus för de yngre barnen.
Details

Amazon

NAT520
Amazonas är en utmanande klätterstruktur med en hög rörrutschbana, ett fantasifullt tema med upptäcktsresande och en trevlig mötesplats under däck. Strukturen bidrar till att stärka barnens smidighet, balans och koordination.
Details

Savannah

NAT521

The Savannah attracts world explorers among school age children from far away with its fantastic variety of thrilling play activities. The 5 varied climbs and crawls via nets, ladders, floors and climbing poles to the tall slide stimulate the children’s agility, balance and cross- coordination.

...
Details

Himalaya

NAT522
Himalaya är en varierad klättrings- och åkstruktur med en vinglig hängmatta under strukturens plattform. Strukturen stärker barnens smidighet, balans och koordination.
Details

Scout

NAT524
Scouten är en utmärkt klätterstruktur med rutschbana och ett taktilt element på den nedre nivån.
Details

Xplorer

NAT525
Den här strukturen erbjuder varierad klättring, taktila funktioner under plattformen och en klassisk rutschbana. Sammantaget ger detta rolig lek och träning för barnen.
Details

Observer

NAT526
Observatören är en varierad klätterenhet med två nivåer, en klassisk rutschbana och taktila föremål på både marknivå och den övre nivån. Observatören tränar barnens koordination och smidighet och ger utmärkta lekmöjligheter för en större grupp lekande barn.
Details

Niagara

NAT527
Den här enheten kombinerar utmanande och varierad klättring och åkning för en större grupp äldre barn som tränar deras smidighet och koordination.
Details

Bergsbestigaren är en lekstruktur tillverkad för rörelse tack vare sin varierade kombination av olika klätteraktiviteter och transparenta utformning.
Details