Dubbeltorn Kog/Krea, tillgänglighetsanp. Trappa

Dubbeltorn Kog/Krea, tillgänglighetsanp. Trappa

Denna två-torns konstruktion har en bro som tar barnen från det ena tornet till det andra. Tornet kan man komma in ifrån sidan via en ADA trappa som är bred nog att ha rum för en assistent eller förälder och har bra handräcken på både väggar och golv leder upp till huset. Plattformen i början av trappan fungerar bra som sittplats. Från tornet kan man komma ner med hjälp av en sittande, roterande glid rörelse neråt på den krulliga klättraren, medan man håller fast i mitten stången för extra stöd. Krulliga Klättraren är ett utmärkt alternativ till rutschbanan och tränar barnens kroppskontroll och rumsliga förståelse på ett roligt och spännande sätt. Uppe på plattformen kan man spela luffarschack. För våghalsarna kan man kasta sig ut på brandmansstången för en snabb och fartfylld tur ner till marken igen. Den välvda bron mellan tornen ger bra övning för balans och koordination, dessutom kan man stanna ute på bron och använda megafonen för att ropa ut order och kommunicera med vännerna på marken. Huset på andra sidan är en bra mötesplatts med sitt tak och underbara blomstersnideri. En magkittlande tur ner via rutschbanan tar en ner till ett landskap av interaktiva lekar. En ”Count & Calculate” panel introducerar barnen för grundläggande matematik, bland annat genom ett svängbord med möjlighet att transportera saker från ena sidan till den andra och sen använda en lekboll för att indikera hur mycket som flyttats genom at placera nummer från 1-5. Den lätt manipulerade lek-panelen ger perfekta möjligheter för orsak och effekt- samt sand lek. På den ena sidan kan lek-sfärerna bli manipulerade rund fårorna och en ratt kan sätta hastigheten och erbjuda roll-spels möjligheter. En tratt leder sand eller annat lek-material till den andra sidan, något som är en stor källa av glädje för småbarn.

Färgval:

PCM200108-CUSTOM

Dubbeltorn med bro, Tillg. Kognitiv/Kreativ

stålstolpar, röd, HPL-golv, plastrutsch, Ytmont

PCM200108-0010

Dubbeltorn med bro, Tillg. Kognitiv/Kreativ

stålst, röd, HPL-golv, plastrutsch, Nedgr 60cm

PCM200108-0610

Alla priser är exklusive moms

Produktnummer: 
PCM200108
Åldersgrupp: 
2+
Dimension LxWxH: 
597 x 401 x 279 cm
Nyckelanvändargrupp: 
2 - 8
Lekkapacitet (användare): 
28

Balance
Climb
Glide
Hang in arms
Pull
Push
Rotate
Slide
Socialize
Rules play
Sensory
Dramatic play
Construct
Wonder

inklusive
EcoCore HDPE: 
Lifetime
Post: 
10 years
HPL decks: 
15 years
Ropes & nets: 
10 years
Spare parts guaranteed: 
10 years

Certifikat:

EN1176 godkänd
Max. fallhöjd:
204.00 cm
Säkerhetsområde:
44.90 m2
Antal installatörer (personer):
2
Förankringsmöjligheter:
Surface
Inground
Produktblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Product animation
Product animation
Plandrawing Picture
Sidedrawing Picture
Product photo
Deutsch
español
français
English
Produktbild CAD1
Produktbild CAD2
Produktbild

Kvalitet som håller


Se det användas:

Lek med KOMPAN

Vårt mål är trefaldigt, WOW - STAY - DEVELOP - skapa en WOW känsla som inspirerar till att stanna och genom fysisk och mental lek utvecklas - lär dig mer i vår video om lek.

Skapa din dröm lekplats

Med hjälp av våra dedikerade experter på Kompan Design Studio kan du förvandla din drömlekplats till ett ”playmazing” landmärke som får människor att utbrista – wow!

 

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section