Vandraren

Vandraren är en fenomenalt rymlig och mycket varierad lekstruktur som erbjuder fysiska, socioemotionella och kognitiva-kreativa aktiviteter för stora grupper av yngre barn. De roliga aktiviteterna lockar barnen att återvända gång på gång. Den studsande och klättrande åtkomsten till lekstrukturen skapar fysiska och sociala lekmöjlighet, precis som klätternäten, de stabila klätterväggspanelerna, trapporna och repstegarna. Dessa funktioner är viktiga för att träna barnens kroppskoordination och rumsuppfattning. Dessa motoriska färdigheter är avgörande för viktiga kunskaper som rumsuppfattning och har stor inverkan på trafiksäkerheten. På de högre nivåerna finns ett stort utbud av broar och utgångar som ger barnen möjlighet till spännande lekar, stimulerande social samverkan och övning i att turas om. På marknivå finns många hörn för lugna sensoriska lekar med träning av smidighet och tänkande för alla förmågor.


PCE405100-CUSTOM

Vandraren

Ytmontering

PCE405100-0003

Vandraren

Nedgrävning 60cm

PCE405100-0603

Alla priser är exklusive moms


Produktnummer: PCE4051

Produkttyp: ELEMENTS™ GROW

Produktgrupp: ELEMENTS™

2+

Certifikat:

Produktblad
Side drawing
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_DE
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_EN
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_ES
COM_REDSHOPB_FILE_TUEV_FR
Produktbild CAD1
Produktbild CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Lek med KOMPAN

Vårt mål är trefaldigt, WOW - STAY - DEVELOP - skapa en WOW känsla som inspirerar till att stanna och genom fysisk och mental lek utvecklas - lär dig mer i vår video om lek.

Skapa din dröm lekplats

Med hjälp av våra dedikerade experter på Kompan Design Studio kan du förvandla din drömlekplats till ett ”playmazing” landmärke som får människor att utbrista – wow!

 

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section