Liten & Stor gungsits

 

Liten & Stor gungsits kommer att tillföra många timmar av gemensam glädje till familjelivet: föräldrar och barn som gungar ihop, lärare och elever, äldre syskon och yngre, alla delar den flygande känslan av att gunga högt. Den svängande rörelsen, förutom att det är jättekul, tränar småbarns balans och rumsuppfattning. Den sittande positionen tränar bålmusklerna.
Barnstolen har stora hål för benen som gör att man enkelt tar sig i och ur gungan och ger bra utsikt för både barnet och den vuxna.

 

De breda handtagen på framsidan hindrar sätet från att luta framåt med barnet. Dessa funktioner ger en känslan av säkerhet för barnet - och den vuxna. Med den vuxna som sitter, kommer barnet att få en sällsynt chans att öga mot öga svänga och titta på den vuxna från olika vinklar när de gungar. För den social-emotionella kontakten är den här gungan unik.


Välj variant

Liten & Stor Gungsits

H:3,0m röd/svart, rostfritt stål

SW990122-00

Alla priser är exklusive moms


Produktnummer: SW990122

Produkttyp: Gungor

Produktgrupp: Fristående Lekutrustning

1+

Certifikat:

Produktblad
Plan drawing
2D DWG
3D DWG
Produktbild CAD1
Produktbild CAD2

No content yet

{fields.product-skill-text}


Lek med KOMPAN

Vårt mål är trefaldigt, WOW - STAY - DEVELOP - skapa en WOW känsla som inspirerar till att stanna och genom fysisk och mental lek utvecklas - lär dig mer i vår video om lek.

Tillverkat av KOMPAN

Varje dag byggs trettio nya Kompan lekplatser och träningsområden runt om i världen. 

 

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section