Sky Play


En Sky Play-ställning är en hel lekplats i en enda lekstruktur. Den sticker ut som en unik attraktion och drar till sig uppmärksamhet och nyfikenhet. Människor vill utforska den unika lekstrukturen och när barnen ser Sky Cabin vill de bara klättra upp och in i den! Färden leder först igenom ett imponerande klätternat. Detta tredimensionella universum erbjuder oändliga möjligheter för glada lekar och kan underhålla barn i timmar samtidigt som de utvecklar sin kreativitet och fysiska färdighet tillsammans med vänner.

4 Produkt(er)

Högst upp i strukturerna finns de äventyrliga Sky Cabins. Här kommer barn att känna stolthet och självförtroende över att vara högst upp och titta ner på hela området.
Sky Cabin är också en träffpunkt och ett gömställe där fantasifulla lekar kan utspela sig. Sky Cabin är starten på Sky Walk-systemet, åtta meter över marken, vilket förgrenar sig i olika riktningar.
Att kana ner är den slutliga upplevelsen. Den ansträngande klättringen belönas med en spännande tunnelresa tillbaka ner till fast mark, som gör att
barnen kommer att vilja klattra upp igen.


Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.