Karusell 3-sits

Uppmuntrar lek med mixade åldersgrupper

KOMPAN’s nya karusell med tre sitsar kombinerar två av barnens favoritaktiviteter – att gunga och snurra. Den nya karusellen låter små barn uppleva dessa två aktiviteter samtidigt, tillsammans med kompisarna. Den har en barnsits eller en beltsits för småbarn, och 2-sits alternativet kan kombineras för att säkerställa lek med mixade åldersgrupper.  

Medan karusellen snurrar kan barnen antingen sitta still och njuta av att snurras runt eller prova att börja gunga. 3-sits Karusellen tränar motoriken, balanssinnet och rumsuppfattningen.

Småbarnssitsen är utformad på ett sätt som gör att man ska kunna använda den på flera olika sätt, med hänsyn till barnets förmågor. Mer försiktiga barn kan ligga på mage och vänja sig vid att snurra innan de sätter sig upp på gungsitsen. Småbarnssitsarna välkomnar även vuxna att slå sig ner och antingen starta leken eller öka farten.

Idealisk för förskolan

Även de yngsta barnen kan vara med och leka säkert, fastspända i KOMPAN’s gungsits för bebisar och under uppsikt av en vuxen. Medan karusellen snurrar kan barnen interagera med varandra och de vuxna i närheten, vilket gör att de känner sig trygga. 3-sitskarusellen tränar motoriken, balanssinnet och rumsuppfattningen. 
   

 

Related News