Henry Rolland Park

Färgerna, formen och sammansättningen av utrustning lockar folk till att komma hit och träna.

I centrum av Canberra anses det nya KOMPAN utomhusgymmet i Henry Rolland Park som en attraktion. Kombinationen av högteknologisk, lättanvänd utrustning och det fantastiska läget med utsikt över Lake Burley Griffen, har blivit en populär träningsplats för alla som vill hålla sig i form. 

Den långa oranga bågen på Cross Systems-utrustningen från KOMPAN gör människor nyfikna, och genom att den är så lätt att använda så vill man sätta igång och träna med en gång. Gymmet är placerat centralt och där människor bor och pendlar och precis bredvid en stig som används av löpare och cyklist. Där många människor passerar.

Gratis utomhusträning och alltid öppet

Utrustningen på Henry Rolland Park erbjuder cross training för alla åldrar och förmågor. Det finns ingen lägsta fysiska nivå, alla kan träna här: tonåringar, mammagrupper, människor från olika bakgrunder, turister och naturligtvis träningsentusiaster

Pull up och parallel bars tillsammans med suspension trainers erbjuder över hundra olika övningar. De mest populära övningarna visualiseras på stora skyltar för att hjälpa användaren. Och mer inspiration finns i KOMPAN Sport & Fitness-appen där du kan ha koll på din träning och få en personligt anpassad träning baserad på dina individuella behov. Sammantaget är det ett nytt sätt att träna på, öppen yta utan väggar och galler.

Fysisk

Emotionell

RollandHori1Web.jpg

RollandHori2Web.jpg

RollandHori3Web.jpg

Appen är riktigt bra, speciellt om du är förvirrad över vad du kan göra eller hur man gör en övning. Det är verkligen detaljerat och med bra animeringar.

Rob

Träningsutövare

Henry Rolland Park

Australian Capital Territory, Canberra ACT 2601, Australia