Givskud ZOO

Organic ROBINIA form har influenser från naturen och inspirerar till lek och rörelse.

I detta fall var Organic ROBINA var de perfekta produkterna för att matcha önskemålen. Denna stora lekplats i Givskud Zoo är en imponerande syn som lockar besökande familjer och gör resan till parken komplett med både lek och aktiviteter. 

Organic ROBINIA form har influenser från naturen och inspirerar till lek och rörelse. Den är tillverkad av miljövänligt trä och är byggd för att hålla i många år. På denna plats kan barnens intresse för naturen väckas samtidigt som föräldrarna både kan koppla av och hålla vakt. Det uppmuntrar barn att utforska sin förståelse för naturen medans de umgås med andra i en naturlig utomhusmiljö. Med denna unika lekplats skapar vi en plats för bra och utmanande lek för familjer som besöker Givskud Zoo

ORGANIC ROBINIA LEKPLATSEN ”VILLAGE” SKAPAR EN NATURLIG KÄNSLA I ZOO-OMRÅDET

På jakt efter nya sätt att stimulera deras besökare, beslöt sig Givskud Zoo i Danmark för att skapa en ny lekplats utomhus. De ville skapa en plats som speglade naturen och djurens liv i parken.

Fysisk

Emotionell

Kognitiv

”Denna typ av lekplats stödjer språkutveckling, socialt beteende och integration – både på skolor och institutioner, men också på allmänna lekplatser.”

Gitte Bossow

Playground Consultant

KOMPAN Denmark A/S

Givskud Zoo

Jutland, Givskud 7323, Denmark