GiantDomeSE.png

Varje centimeter är fylld med lek 

När barnen ser Giant Dome väcks en stor nyfikenhet och lust att klättra. Väl på toppen belönas de med en fantastisk känsla av framgång och härlig utsikt över omgivningarna.

Med många leklager och en kapacitet på mer än 150 barn som leker samtidigt så fungerar Giant Dome som en hel lekplats i ett.

WowDesign.png

Utformad för att 
skapa WOW-känsla

Den unika blandningen av färger och varierande aktiviteter skapar ett lekfullt landmärke som får igång barnens fantasi.

SocialPlay.png

Främjar sociala lekar 

Platser att umgås på uppmuntrar social lek och fungerar som viloplatser mellan de många fysiska utmaningarna.

Sunshade.png

Solsegel som
tillbehör

Den hindrar upp till 88 procent av solens strålning och ger en rolig känsla av att befinna sig inuti en luftballong uppe i luften.

UTMANINGAR PÅ MÅNGA NIVÅER

Giant Dome lockar många olika typer av användare med sina olika aktiviteter även på marknivå. Hängmattor, coconut-rep och lekskal ger möjlighet till svajande pauser och socialt umgänge. Innovativa, lätt svajande sittplatser eller kryptunnlar ger roliga mötesplatser. Och så ger skallrorna intressanta ljudeffekter. En värld fylld av fysisk och taktila lekar i en rymlig design tillräckligt stor så att även rullstolsburna eller barn med rullatorer får plats.

Klätterhandtag, lianer, stegar, membran och stolpar som man kan klättra i gör det enkelt att ta sig upp till en labyrint med rep där man måste ducka, dyka och klättra för att ta sig vidare. Att ta sig ner kan gå hisnande snabbt och smidigt på brandmannastången. Man kan glida ner lite långsammare på membranen eller den snurrande ledstången.

Sex färgteman finns tillgängliga

GiantDomeColourThemes.png

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section