FRITID

Att skapa fantastiska kundupplevelser

När man skapar den perfekta fritidsmiljön är det mycket viktigt att tänka på hur personer som använder området vill spendera sin tid. I en familjeorienterad miljö kan de rätta icke-kommersiella aktiviteterna ha en betydande inverkan på kundtillfredsställelse, användarnas lojalitet och slutligen omsättning. Tiden då man är tillsammans och har en chans at varva ner från vardagens stress är värdefull – därför planläggs det noggrant för utflykter, evenemang, och helgdagar för att garantera framgång. Hemsidor blir undersökta, bloggar lästa, betyg jämförda och familj och vänner frågade för inspiration för nästa destination. En bra kundupplevelse är viktig för en stadig framtida ström av besökare, något som kan understödjas med hjälp av ambassadörer.

När du väljer KOMPAN som partner erbjuder vi lösninger för att:

  • Skapa en miljö där barn av alla åldrar kan leka, känna sig fria, ta det lugnt och socialisera.
  • Skapa utrymmen at röra sig i, vilket uppmuntrar både barn och vuxna at vara mer fysiskt aktiva.
  • Uppmuntra kreativitet hos barn genom at inspirera dem at skapa egna lekar och upptäcka nya sätt att leka och få vänner på.

KOMPAN har gott om erfarenhet från runt om hela världen i at hjälpa nöjesindustrin med högkvalitets lösningar och att säkra en välplanerad process från design till underhåll – både för uppdateringar till existerande projekt och för helt nya projekt. Tillsammans kan vi skapa skräddarsydda lösningar från vårt breda sortiment, oavsett om det är för lekplatser, sports och träningsutrustning utrustning – eller helt nya lösningar designade genom KOMPANs Design Studio med hjälp av våra egna experter inom design och innovation. Låt oss skapa en superb kundupplevelse tillsammans!

Kontakta kundservice