Frimley Lodge Park lekplats

Upprustad lekplats gör parken attraktiv för alla

Frimley Lodge Park imponerar på både små barn och skolbarn. Till och med på föräldrarna. Genom att det är så många olika aktiviteter på lekplatsen så finns det något för alla, även för större skolbarn som ofta tycker lekplatser är för barnsliga. Det är verkligen en lekplats för hela familjen som gör att barnen vill komma tillbaka om och om igen, oavsett ålder eller förmåga. 

Barnen på den närliggande skolan har spelat en viktig roll i valet av lekplats. Barnen skulle välja ut sin favorit lösning och KOMPAN’s var favoriten! Lekplatsen är också en riktig hit för föräldrarna eftersom den öppna designen gör att dem kan hålla ett öga på sina barn från alla håll i parken. 

KOMPAN Play Institute har besökt Frimley Lodge Park för att studera hur barnen leker på lekplatsen.

Klicka här för att läsa mer om deras upplevelser 

Lek för alla åldrar och förmågor

Lekplatsens största slott erbjuder barnen massor av lekaktiviteter som stimulerar barnen både fysiskt och kognitivt i en miljö av fantasifulla lekstrukturer med kanoner och skattkistor. Slottet har en öppning som gör det möjligt för barn i alla åldrar och förmågor att leka i det. Dessutom har det också ett klätternät som gör ingången ännu mer utmanande. Den spännande rutschtunneln får barnen att utveckla sin rumsuppfattning. Dubbla linbanan gör att barnen kan tävla och utmana varandra med vem som kommer först. Linbanan utvecklar barnens sociala emotionella utveckling så som att samarbeta kring turordningen. I Tipi karusellen kan alla barn oavsett förmåga vara sociala medans dem ligger, sitter eller står. Den tillgänglighetsanpassade karusellen gör att alla kan vara med i leken. Snurrmomenten tränar balanssinnet och rumsuppfattningen. . 

Fysisk

Emotionell

Kognitiv

Kreativ

Frimley_Horizontal.jpg

Frimley_Horizontal3.jpg

Frimley-Horizontal2.jpg

Vi besöker den här platsen varje vecka och idag är vi här igen...

Hayley Auton 

Mamma

Frimley Lodge Park lekplats

South East , Mytchett , England

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section