ELEMENTS™ ESSENTIALS

UPPTÄCK DEN UTVECKLANDE KLASSISKA LEKEN

Barn behöver ibland en plats där de kan få utlopp för sin energi och utforska fysiska förmågor genom lek. ELEMENTS ™ ESSENTIALS är allt du behöver för att skapa en rolig och fysiskt utvecklande lekplats, för barn i alla åldrar. Serien är ladda med viktig fysisk lek med fokus på klassiska lekaktiviteter som krypa, klättra upp och glida ner. Det gör att man säkerställer långa lekstunder, mycket aktivitet och en komplett fysisk utveckling för barnen..

Utvecklad med samma design-bas som premium lekställningen Nya ELEMENTS ™. Och i om det det så har ELEMENTS ™ ESSENTIALS en förstklassig look och en premium kvalitet – och KOMPANs fördelatiga garantier.  ELEMENTS Essentials passar de flesta budgetar och omgivningar. Kolla in vår katalog för att utforska alla varianter.

 

UTFORSKA ELEMENTS™ ESSENTIALS KATALOG HÄR

Elements essentials insert.png

Rötterna i premium design

Elements_Essentials_horisontal1.jpg

Utvecklad med samma design som premium ställningen Nya ELEMENTS ™. Den har därför en förstklassig look och en premium kvalitet – och KOMPANs fördelatiga garantier.

Lek för alla åldrar

Elements_Essentials_horisontal2.jpg

ELEMENTS ™ ESSENTIALS matchar utvecklingsbehovet hos barn i alla åldrar. Designa din lekplats för de yngsta barnen i 2-5 års åldern eller de något äldre i 5-12 års åldern. Något som är unikt för ELEMENTS ™ ESSENTIALS är att man kan välja ett sortimentet för 2-12 års ålder, som passar alla barn! 

Designalternativ

Elements_Essentials_horisontal3_wroof.jpg

Alla ELEMENTS ™ ESSENTIALS-strukturerna går att få i tre olika färger, med eller utan tak eller med en solskyddslösning. Välj det som passar bäst in i din miljö!

Behöver ni rådgivning?

Vi har 50 års erfarenhet av att utveckla utemiljöer och hjälper dig gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section