Early Learning Village

Världens största förskola har sex KOMPAN-lekplatser

Early Learning Village är ett resultat av ett samarbete mellan två internationella skolor i Singapore och täcker 50 000 kvadratmeter, har 100 klassrum och plats för 2 100 barn. Skolorna har stor ambition och strävar efter att ha bästa möjliga miljö för experimentell lek och aktivt lärande.

Den naturinspirerade designen var avgörande när man valde KOMPAN Robinia. Blå himmel, sand, grönska och trä bjuder in naturen i storstaden och ger en kontrast till Singapores grå betong och stål. De sex lekplatserna är byggda på olika nivåer, där barnen kan leka olika tider på dagen, skyddade från solen. 

Där förskolan är en lek-skola

Lekplatserna kombinerar äventyrlig lek med konst och musik, sand och vatten och uppmuntrar barnen till att själva testa och uppleva genom lek. Kombinationen skapar en säker och lekfull omgivning för inlärning och rolig lek för barn upp till sex års ålder. 

I olika ”zoner” kan barnen leka med naturliga material. Sandbordet, vattenrännan och plaskbordet tilltalar sinnena och uppmuntrar till eftertanke, medans man kan leka mer aktivt på hinderbanorna. Allt knyts samman till huvudattraktionen: Trollkarlens gömställe och Skeppet utforskaren.

Genom lek utvecklar barn sociala och kognitiva färdigheter och får självförtroende till att utforska omvärlden. Leken på KOMPAN Robinia-lekplatserna utmanar och ger oändliga timmar av rolig lek för alla unga bybor.

Fysisk

Emotionell

Kognitiv

Kreativ

EarlyLearningVillage_ship.jpg

EarlyLearningVillage_climb.jpg

EarlyLearningVillage_rope.jpg

"Det finns sex stora lekområden utomhus avsedda för att tilltala sinnena med den blå himlen som möter texturer av sand, grönska och trä. Man har tagit hänsyn till varje åldersgrupp med olika" zoner "som uppmuntrar barnen till att inspireras till att själva utforska."

Stamford American International School

Early Learning Village

Singapore, Singapore 554350, Singapore

Behöver ni rådgivning?

Vi har nästan 50 års erfarenhet och hjälper er gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section