Din fantasi omvandlad till ett landmärke

KOMPAN Design Studios experter har omfattande kunskap av att designa lekplatser. De hjälper dig att förvandla din vildaste fantasi till sagolika landmärken, som får människor att utbrista - "wow"!

 

Fantasi

Fantasi

Berätta för oss om din vision! Tillsammans skapar vi ett designkoncept för att konkretisera den. Hur skulle du föreställa dig en lekplats högt uppe bland trädkronorna?

Design

Design

Efter att ha granskat det överenskomna konceptet ritar vi upp ett förslag på din lekplats design, så att du kan testa olika idéer och sedan välja din slutgiltiga design.

Lekvärde

Lekvärde

När designen är bestämd använder vi oss av vår 50 år långa erfarenhet inom lek, för att även få barnen att tänka "WOW!". Våra ingenjörer säkerställer att designen är säker.

Landmärke

Vi installerar ditt nya landmärke åt dig och ser till att det står redo att sprida glädje i området, i flera år framöver.

Behöver du rådgivning?

Vi har över 45 års erfarenhet och stödjer dig genom hela projektet. 

Konstnärlig lekplatsdesign OCH kul för barnen

Konsten är inte att skapa ett estetiskt tilltalande landmärke. Den sanna konsten, vad gäller en lekplats design, är att skapa ett landmärke som både ser fantastiskt ut och är lika fantastiskt att leka på.    

Därför använder vi oss av ett tvåfaldigt tillvägagångssätt vid design av en lekplats. Den bör vara till vuxnas  belåtenhet, passa in i omgivningen OCH hänföra barnen med massvis av lekvärde - genom otaliga, varierande lekaktiviteter.