Installation av lekplats- och träningsutrustning


Låt proffsen göra installationen åt dig!

När man installerar en lekplats eller ett utegym kan man inte ta några genvägar när det gäller att garantera säkerheten för användarna. Vill du bygga en stor eller liten plats? Oavsett vilket hjälper vi dig med hela processen. KOMPAN har byggt och installerat lekplats- och träningsutrustning i mer än 50 år, så låt oss ta hand om ditt nästa projekt också!

Vårt installationsteam för kommersiella lekplatser kommer på ett grundligt sätt att vägleda er genom föreskrifter och säkerhetsregler såväl som de nödvändiga säkerhetsåtgärder som behövs när man installerar en säker lekplats eller utomhusträningsyta som kommer att hålla i många år.

Vilka är utmaningarna när man installerar en stor lekplats?

Det krävs tid och ett team av skickliga installatörer när man installerar en stor lekplats med en omfattande lekkapacitet. Därför lägger vi stor vikt vid att ha ett professionellt team med erfarenhet av att installera lekplatsutrustning från KOMPAN.

I Tallinn ville de ha ett riktigt spektakulärt, skräddarsytt och tio meter högt Robinia-slott. Slottet är det största KOMPAN Robinia-slottet i världen och det krävdes inte mindre än tio byggkranar för att installera det imponerande slottet. Detta projekt fordrade förstås ett professionellt installationsteam.

 

Är det enklare att installera en liten lekplats?

Man kan tro att det är lätt att installera en mindre lekplats eller att det är ett kul hobbyprojekt. Så är inte fallet. Det är ändå absolut nödvändigt med noggrann planering och försiktighetsåtgärder för att garantera säker lek för användarna. 

En mindre lekplats kan vara det perfekta sättet att optimera små ytor och om du väljer våra standardprodukter blir installationstiden kortare. Samtidigt får du en lekplats som lever upp till dina behov och önskemål.

Söker du inspiration? Kolla in våra förslag på lekplatslösningar!

Behövs det erfarenhet för att installera träningsutrustning?

Säkerhet och hållbarhet är viktiga faktorer när det gäller att designa och installera ett utegym. KOMPAN har de bästa lösningarna för utomhusträning och ett professionellt installationsteam som säkerställer att allt monteras och installeras på ett korrekt sätt.  På så sätt får användarna garanterat ut det mesta av sitt träningspass.

 

När du börjar designa och installera en ny lekplats eller ett nytt träningsområde behöver du överväga många detaljer. Bland annat underlag, budget, användarna, materialet, omgivningarna samt de lokala föreskrifterna, certifikaten och säkerhetsåtgärderna.

KOMPAN kan hjälpa dig med alla områden ovan och i form av ditt lekplatsinstallations-företag avlastar vi dig mer än gärna från dessa bitar.

Vad man bör överväga

  • Budget: Hur mycket utrustning du kan ha och den möjliga storleken på lek- eller träningsytan beror på din budget. När vi känner till din budget blir det enklare att hitta den perfekta lösningen för dina behov.
  • Användarna: Vem ska använda platsen? Bör lekplatsen passa alla åldrar eller kanske ha en inkluderande lekdesign?
  • Omgivningarna: Planerar du att bygga din nästa lekplats i en park? En lekplats i trä skulle då passa in perfekt i området. Vill du lyfta fram något unikt i- eller om området? Då kan en skräddarsydd lösning vara det perfekta valet.
  • Material och underlag: Ska utrustningen vara gjord av Robiniaträ, stål eller kanske tillhöra vår linje av GreenLine-produkter av post-consumer återvunnet avfall?  Och vill du att underlaget ska vara sand, gräs, konstgräs eller vårt FLEXOTOP™ ECO underlag? 

 

 

 

 

Är du redo att sätta igång?