Capestone Outdoor Fitness

Träning i ett nybyggt område i Mango Hill, strax norr om Brisbane.

Hela Capestone är utformat för att få ut så mycket som möjligt av det sjönära boendet. Bostadsområdet är uppbyggt kring en nyanlagd sjö och fullt av moderna arkitektritade villor. Tanken har varit att skapa ett elegant, rymligt och lugnt bostadsområde med nära till allt en modern familj behöver. Den nya anläggningen för utomhusträning har ett bekvämt centralt läge och är utformad för att uppmuntra invånare och besökare i alla åldrar att vistas utomhus och vara aktiva.

Anläggningen för utomhusträning i Capestone bygger på KOMPANs crosstrainingsystem, som 2017 vann pris som bästa produkt i sin kategori vid Australian Good Design Award. Anläggningen var med i Channel Tens program Australia by Design, där den vinnande konstruktionen visades upp.

Ta en titt i videon nedan.

Skapa gemenskap i ett nytt bostadsområde

Det är nu enkelt att hålla sig vältränad och frisk i Capestone. Förutom det varierade utbudet av öppna ytor och vägar, utgör den innovativa träningsparken en perfekt plats där invånarna kan vara aktiva.

Parken består av ett dussin specialutformade träningsstationer, inklusive träningsband, kettlebells, dipsstänger, chinsstänger, hopplådor, bänkar för situps och cyklar. Förutom detta finns en app till stöd för utrustningen med enkla instruktioner och riktlinjer, träningsprogram, utmaningar, videor och kostråd.

Fysisk

Emotionell

Ta en närmare titt

Titta på videon nedan för att få en känsla för platsens utformning och hur den passar in i grannskapet. Videon ger dig också insikt i utrustningens funktioner och hur den kan användas i ett träningspass.

Det här är den bästa utomhusutrustning jag någonsin har stött på, och den är utformad för att användas på alla träningsnivåer.

Dr. Tim Robards

Kiropraktor B.Sc(Ex.Sc) B.Med.Sc, M.Chiro

The Robards Method

Capestone, Mango Hill

Queensland, Brisbane 4509, Australien