Boyd Hill Naturreservat

Bjuder in barnen att løra om naturen

I Floridas mest tätbefolkade län hittar du Boyd Hill naturreservat med 245 tunnland orörd vildmark. Reservatet har ungefär 6 mil långa stigar genom en mängd olika naturområden som används för miljöutbildningsprogram och skolresor. Mitt i denna orörda vildmark, där alligatorer och fåglar strövar fritt, hittar du en Robinia trä-lekplats.

Den organiska Robinia lekplatsen passar perfekt in i den vildvuxna naturen i Boyd Hill naturreservat och används ofta som en del av miljöutbildningsprogram för barn. Lekplatsernas naturliga material bjuder in barnen att lära sig om naturen och hur de ska bevara den, samtidigt som de har roligt ihop och njuter av att leka.    

 

Naturlekplats med massor av roliga aktiviteter

Barnen älskar den nya Robinia lekplatsen, med lektorn, lekhus och en hinderbana som gör det möjligt för dem att utforska och leka allt från kurragömma till att tävla på hinderbanan. Aktiviteter i hinderbanan gör att barnen förbättrar viktiga fysiska färdigheter så som balans och koordination. Hinderbanan hjälper också barn utveckla sina sociala-emotionella färdigheter som att samarbeta och lära sig turordning. Snurrplattor och fjädergungor hjälper mycket små barn att träna upp sin balans och rumsuppfattning. Skogsbutiken med sin lekbänk och sandaktiviteter lockar barnen att leka kreativa lekar i timmar.

 

Fysisk

Emotionell

Kognitiv

Kreativ

Boyd Hill-obstacle.jpg

Boyd Hill-helping hand.jpg

Boyd Hill-obstacle play.jpg

På den nya lekplatsen kan barnen vistas i en naturnära miljö 

Barbara Stalbird in The Gabber 

 Natural and Cultural Areas Manager, City of St. Petersburg

http://thegabber.com/natural-playground-open-at-boyd-hill/

Boyd Hill Naturreservat

Florida , Saint Petersburg , USA

Behöver ni rådgivning?

Vi har nästan 50 års erfarenhet och hjälper er gärna med ert projekt.

 

1 Left Section
2 Right section